Wednesday, January 2, 2019

PEMBEKAL KARPET SEJADAH GULUNG

Pembekal karpet sejadah gulung
saiz 20' x 4'

pelbagai warna dan ketebalan








hubungi 0193800890 atau 0196359772

kedai karpet di BANGI

Thursday, December 20, 2018

KARPET PEJABAT MURAH

Mencari karpet pejabat murah tapi berkualiti

Karpet pejabat jenis loop pile
ketebalan 5mn
pemasangan karpet menggunakan gam.









Hubungi 0193800890
atau
0196359772

email dstrikesolution@gmail.com

Tuesday, October 30, 2018

KARPET SURAU MURAH | KARPET SURAU JOHOR | KARPET SURAU MALAYSIA

 D Strike Solution 

pasti menampilkan pilihan corak-corak karpet surau dan karpet masjid berbeza
berbanding syarikat-syarikat LAIN.

Pemasangan karpet surau ini bukan sahaja boleh dibuat di surau pejabat, bangunan surau dan bangunan masjid itu sendiri, malahan ada permintaan tuan rumah yang memanggil kami untuk memasang karpet surau bersaf ini di rumah mereka untuk dijadikan surau kecil.



Kepakaran syarikat D Strike Solution ialah membekal dan memasang karpet surau dan karpet masjid serta memberi ruang dan peluang kepada pelanggan kami memilih 1001 corak serta bajet yang mereka inginkan.


Sesuai dengan tema kami, "Kepuasan pelanggan keutamaan kami", syarikat kami 
menyediakan tenaga mahir dalam melakukan pemasangan karpet surau.

Paling penting syarikat dan pekerja2 kami semuanya beragama Islam sesuai dengan kerja
yang kami lakukan dalam membekal dan memasang karpet surau dan masjid yang memang sesuai dilakukan oleh orang Islam sahaja







Alamat Pejabat
KUBICA SQUARE
Bandar Puteri Bangi
(exit tol Bandar Putra Mahkota)


019-3800890 – SUKUR /
019-6359772 – SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com

Saturday, October 27, 2018

Pembekal dan pemasangan vinyl lantai


Panas-panas baru siap pemasangan..
Vinyl flooring
Tukar tikar getah yg koyak
Tutup lantai simen /mozek yg dah buruk
Alas lantai papan yg berlubang..

tak perlu risau cuci kesan debu simen
tak perlu kos yg tinggi tuk upah tukang
tak perlu pecahkan lantai lama

Semudah abc,tapi hasil yg nampak mewah.
Kalis air,anti anai2.,anti calar, tak licin.

Berminat?


Alamat Pejabat
KUBICA SQUARE BANGI
019-3800890 – SUKUR /
019-6359772 – SYAZWANI


EMAIL: dstrikesolution@gmail.com



















Tuesday, September 11, 2018

Pembekal karpet surau murah, pembekal karpet surau KL

Anda AJK surau atau masjid yang menguruskan proses penukaran karpet ruang solat? Ada masalah karpet dah lama (nipis), karpet lusuh, Tak tahu nak cari karpet kat mana? Tak tahu keluasan surau bila nak dapatkan harga ? Takde masa nak pergi survey karpet dimana-mana?

Kesian tengok jemaah sakit lutut bila solat di surau sebab karpet nipis? Sedih bila Jemaah batuk dan alah bila tercium bau karpet ketika sujud? Karpet dah lusuh sangat. Dah lebih 5 tahun pakai karpet tak tukar. Nak mencari pembekal bumiputra islam yang menjalankan perkhidmatan ini.
Tak tahu nak cari kedai karpet kat mana?
Takde masa nak keluar survey harga?
Tak tahu keluasan surau untuk perkiraan bajet..?

Kami lah yang tuan cari...!

Kami memberi ruang dan peluang kepada pelanggan kami memilih 50 corak serta bajet yang mereka inginkan..

Berpengalaman dalam pemasangan karpet selama 8tahun.
Karpet terbaru kami Karpet Surau dan Masjid





. Kami pakejkan sekali pemasangan dengan ,menggunakan span bawah karpet ketebalan 7mm bagi menambah kelembutan.

Kami pembekal Karpet surau murah, karpet murah kl, karpet murah kajang dan seluruh Malaysia.

Spesifikasi karpet surau yang dicadangkan..
1- Karpet lebih tebal, warna menarik
2- Karpet lebih lembut, ketahanan karpet long lasting
3- Design terkini dan corak menarik


Hubungi kami sekarang melalui talianwww.wasap.my/60193800890


Tempahan diterima sebelum 30 September 2018
Tempoh penghantaran dan pemasangan hanya 2hari bekerja sahaja selepas persetujuan. Cepat kan??
Jaminan pemasangan selama 3bulan.

Jika berlaku sebarang kerosakan pada karpet, kami akan perbaiki dengan PERCUMA!

Promosi istimewa hanya untuk 1 bulan ini sahaja sempena Hari Kemerdekaan Malaysia!

Tuesday, September 4, 2018

PEMBEKAL KARPET SURAU MURAH

D Strike Solution pasti menampilkan pilihan corak-corak karpet surau dan karpet masjid berbeza
berbanding syarikat-syarikat LAIN.

Pemasangan karpet surau ini bukan sahaja boleh dibuat di surau pejabat, bangunan surau dan bangunan masjid itu sendiri, malahan ada permintaan tuan rumah yang memanggil kami untuk memasang karpet surau bersaf ini di rumah mereka untuk dijadikan surau kecil.

Kepakaran syarikat D Strike Solution ialah membekal dan memasang karpet surau dan karpet masjid serta memberi ruang dan peluang kepada pelanggan kami memilih 1001 corak serta bajet yang mereka inginkan.

Sesuai dengan tema kami, "Kepuasan pelanggan keutamaan kami", syarikat kami 
menyediakan tenaga mahir dalam melakukan pemasangan karpet surau.

Paling penting syarikat dan pekerja2 kami semuanya beragama Islam sesuai dengan kerja
yang kami lakukan dalam membekal dan memasang karpet surau dan masjid yang memang sesuai dilakukan oleh orang Islam sahaja

Alamat Pejabat

BANDAR PUTERI BANGI
BANGI

  www.wasap.my/60193800890  – SUKUR /

 0196359772 SYAZWANI

EMAIL: dstrikesolution@gmail.com





Wednesday, July 11, 2018

Monday, May 21, 2018

Pembekal karpet surau dan karpet Masjid

 D Strike Solution 

pasti menampilkan pilihan corak-corak karpet surau dan karpet masjid berbeza
berbanding syarikat-syarikat LAIN.

Pemasangan karpet surau ini bukan sahaja boleh dibuat di surau pejabat, bangunan surau dan bangunan masjid itu sendiri, malahan ada permintaan tuan rumah yang memanggil kami untuk memasang karpet surau bersaf ini di rumah mereka untuk dijadikan surau kecil.



Kepakaran syarikat D Strike Solution ialah membekal dan memasang karpet surau dan karpet masjid serta memberi ruang dan peluang kepada pelanggan kami memilih 1001 corak serta bajet yang mereka inginkan.


Sesuai dengan tema kami, "Kepuasan pelanggan keutamaan kami", syarikat kami 
menyediakan tenaga mahir dalam melakukan pemasangan karpet surau.

Paling penting syarikat dan pekerja2 kami semuanya beragama Islam sesuai dengan kerja
yang kami lakukan dalam membekal dan memasang karpet surau dan masjid yang memang sesuai dilakukan oleh orang Islam sahaja












Alamat Pejabat
KUBICA SQUARE
Bandar Puteri Bangi
(exit tol Bandar Putra Mahkota)


019-3800890 – SUKUR /
019-6359772 – SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com

Pemasangan karpet surau dan karpet masjid 2018

Assalamualaikum

kami usahawan yang menjalankan perniagaan membekal dan memasang karpet seperti karpet pejabat, karpet surau dan karpet masjid. 

Boleh hubungi kami di talian
0193800890 atau 0196359772
atau email kepada:

dstrikesolution@gmail.com






Sunday, April 29, 2018

PEMBEKAL KARPET SURAU DAN KARPET MASJID (PROMOSI RAMADHAN)

KAMI MERUPAKAN SYARIKAT BUMIPUTERA YANG MENJALANKAN PERNIAGAAN MEMBEKAL DAN MEMASANG PELBAGAI KARPET TERMASUKLAH: 

KARPET PEJABAT 
KARPET MASJID DAN KARPET SURAU 
KARPET TILES 
RUG CARPETS 
ROLL CARPET 
KARPET BULU TEBAL 
KARPET EVENT / NEEDLE PUNCH KARPET 

MACAM-MACAM DESIGN KAMI ADA...SEMURAH BEBERAPA RINGGIT SEKAKI PUN ADA!!! 

CALL OR MESSAGE KAMI UNTUK DAPATKAN SAMPLE DAN SEBUTHARGA PERCUMA 

0193800890 ATAU 0196359772 SYAZWANI 
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com 
http://d-strikesolution.blogspot.com/ 

KAMI BOLEH HANTAR DAN MEMBUAT PEMASANGAN SEKALI KE SELURUH MALAYSIA TERUTAMANYA: 

KUALA LUMPUR 
SELANGOR 
SEREMBAN 
PAHANG 
PERAK 
JOHOR BAHRU 

INSYAALLAH KAMI BUAT YANG TERBAIK UNTUK ANDA... 

INGAT KARPET MASJID, INGAT DSTRIKE SOLUTION 
INGAT KARPET SURAU, INGAT DSTRIKE SOLUTION 
INGAT KARPET PEJABAT, INGAT DSTRIKE SOLUTION