Sunday, April 24, 2016

PEMBEKAL KARPET SURAU DAN KARPET MASJID MURAH

D Strike Solution pasti menampilkan pilihan corak-corak karpet surau dan karpet masjid berbeza
berbanding syarikat-syarikat di luar.

Pemasangan karpet surau ini bukan sahaja boleh dibuat di surau pejabat, bangunan surau dan bangunan masjid itu sendiri, malahan ada permintaan tuan rumah yang memanggil kami untuk memasang karpet surau bersaf ini di rumah mereka untuk dijadikan surau kecil.

Kepakaran syarikat D Strike Solution ialah membekal dan memasang karpet surau dan karpet masjid serta memberi ruang dan peluang kepada pelanggan kami memilih 1001 corak serta bajet yang mereka inginkan.

Sesuai dengan tema kami, "Kepuasan pelanggan keutamaan kami", syarikat kami 
menyediakan tenaga mahir dalam melakukan pemasangan karpet surau.

Paling penting syarikat dan pekerja2 kami semuanya beragama Islam sesuai dengan kerja
yang kami lakukan dalam membekal dan memasang karpet surau dan masjid yang memang sesuai dilakukan oleh orang Islam sahaja



Alamat Pejabat

PUTRAWALK
(berhadapan Jusco Taman Equine)
JALAN PP25, TAMAN PINGGIRAN PUTRA
43300 SERI KEMBANGAN, SELANGOR

 019-3800890 – SUKUR /
019-6359772 – SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com

Sunday, April 10, 2016

PEMBEKAL KARPET SURAU DI KL, MELAKA DAN JOHOR SERTA SELURUH MALAYSIA

D Strike Solution pasti menampilkan pilihan corak-corak karpet surau dan karpet masjid berbeza
berbanding syarikat-syarikat di luar.

Pemasangan karpet surau ini bukan sahaja boleh dibuat di surau pejabat, bangunan surau dan bangunan masjid itu sendiri, malahan ada permintaan tuan rumah yang memanggil kami untuk memasang karpet surau bersaf ini di rumah mereka untuk dijadikan surau kecil.

Kepakaran syarikat D Strike Solution ialah membekal dan memasang karpet surau dan karpet masjid serta memberi ruang dan peluang kepada pelanggan kami memilih 1001 corak serta bajet yang mereka inginkan.

Sesuai dengan tema kami, "Kepuasan pelanggan keutamaan kami", syarikat kami 
menyediakan tenaga mahir dalam melakukan pemasangan karpet surau.

Paling penting syarikat dan pekerja2 kami semuanya beragama Islam sesuai dengan kerja
yang kami lakukan dalam membekal dan memasang karpet surau dan masjid yang memang sesuai dilakukan oleh orang Islam sahaja

Alamat Pejabat

PUTRAWALK
(berhadapan Jusco Taman Equine)
JALAN PP25, TAMAN PINGGIRAN PUTRA
43300 SERI KEMBANGAN, SELANGOR

 019-3800890 – SUKUR /
019-6359772 – SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com

Monday, March 28, 2016

PEMBEKAL KARPET SURAU PROMOSI RAMADHAN AKAN DATANG 2016

D Strike Solution pasti menampilkan pilihan corak-corak karpet surau dan karpet masjid berbeza
berbanding syarikat-syarikat di luar.

Pemasangan karpet surau ini bukan sahaja boleh dibuat di surau pejabat, bangunan surau dan bangunan masjid itu sendiri, malahan ada permintaan tuan rumah yang memanggil kami untuk memasang karpet surau bersaf ini di rumah mereka untuk dijadikan surau kecil.

Kepakaran syarikat D Strike Solution ialah membekal dan memasang karpet surau dan karpet masjid serta memberi ruang dan peluang kepada pelanggan kami memilih 1001 corak serta bajet yang mereka inginkan.

Sesuai dengan tema kami, "Kepuasan pelanggan keutamaan kami", syarikat kami 
menyediakan tenaga mahir dalam melakukan pemasangan karpet surau.

Paling penting syarikat dan pekerja2 kami semuanya beragama Islam sesuai dengan kerja
yang kami lakukan dalam membekal dan memasang karpet surau dan masjid yang memang sesuai dilakukan oleh orang Islam sahaja

Alamat Pejabat

PUTRAWALK
(berhadapan Jusco Taman Equine)
JALAN PP25, TAMAN PINGGIRAN PUTRA
43300 SERI KEMBANGAN, SELANGOR

 019-3800890 – SUKUR /
019-6359772 – SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com








Sunday, March 27, 2016

PEMBEKAL KARPET PEJABAT MURAH



Kepakaran kami adalah membekal dan memasang karpet pejabat, karpet kedai dan karpet butik

Pilihan karpet yang pelbagai dan terkini mengikut citarasadan bajet pelanggan kami.


Kami pembekal 100% bumiputra beragama Islam yang memang sesuai dalam berurusan


karpet di Negeri Sembilan

karpet di Melaka

karpet di Johorkarpet di Kedah

karpet di Pahang

karpet di Perak


Alamat Pejabat


PUTRAWALK

(berhadapan Jusco Taman Equine)

JALAN PP25, TAMAN PINGGIRAN PUTRA

43300 SERI KEMBANGAN, SELANGOR


 019-3800890 – SUKUR /

019-6359772 – SYAZWANI


FAX NO.: +603-89580890

EMAIL: dstrikesolution@gmail.com

Tuesday, March 1, 2016

KARPET SURAU PALING MURAH DAN SELESA UNTUK SURAU SURAU


Kepakaran kami adalah membekal dan memasang karpet surau dan karpet masjid.
Pilihan karpet yang pelbagai dan terkini mengikut citarasadan bajet pelanggan kami.

Kami pembekal 100% bumiputra beragama Islam yang memang sesuai dalam mengendalikan
karpet surau dan karpet masjid.

karpet di Negeri Sembilan
karpet di Melaka
karpet di Johorkarpet di Kedah
karpet di Pahang
karpet di Perak

Alamat Pejabat

PUTRAWALK
(berhadapan Jusco Taman Equine)
JALAN PP25, TAMAN PINGGIRAN PUTRA
43300 SERI KEMBANGAN, SELANGOR

 019-3800890 – SUKUR /
019-6359772 – SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com

Sunday, February 21, 2016

PEMBEKAL KARPET MALAYSIA

KAMI MERUPAKAN SYARIKAT BUMIPUTERA YANG MENJALANKAN PERNIAGAAN MEMBEKAL DAN MEMASANG PELBAGAI KARPET TERMASUKLAH: 

KARPET PEJABAT 
KARPET MASJID DAN KARPET SURAU 
KARPET TILES 
RUG CARPETS 
ROLL CARPET 
KARPET BULU TEBAL 
KARPET EVENT / NEEDLE PUNCH KARPET 

MACAM-MACAM DESIGN KAMI ADA...SEMURAH RM1.20 SEKAKI PUN ADA!!! 

CALL OR MESSAGE KAMI UNTUK DAPATKAN SAMPLE DAN SEBUTHARGA PERCUMA 

0193800890 ATAU 0196359772 SYAZWANI 
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com 


KAMI BOLEH HANTAR DAN MEMBUAT PEMASANGAN SEKALI KE SELURUH MALAYSIA TERUTAMANYA: 

KUALA LUMPUR 
SELANGOR 
SEREMBAN 
PAHANG 
PERAK 
JOHOR BAHRU 

INSYAALLAH KAMI BUAT YANG TERBAIK UNTUK ANDA... 

INGAT KARPET MASJID, INGAT DSTRIKE SOLUTION 
INGAT KARPET SURAU, INGAT DSTRIKE SOLUTION 
INGAT KARPET PEJABAT, INGAT DSTRIKE SOLUTION

Monday, February 15, 2016

PEMBEKAL KARPET SURAU | PEMBEKAL KARPET MASJID


Kepakaran kami adalah membekal dan memasang karpet surau dan karpet masjid.
Pilihan karpet yang pelbagai dan terkini mengikut citarasadan bajet pelanggan kami.

Kami pembekal 100% bumiputra beragama Islam yang memang sesuai dalam mengendalikan
karpet surau dan karpet masjid.

Alamat Pejabat

PUTRAWALK
(berhadapan Jusco Taman Equine)
JALAN PP25, TAMAN PINGGIRAN PUTRA
43300 SERI KEMBANGAN, SELANGOR

 019-3800890 – SUKUR /
019-6359772 – SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com





Tuesday, January 26, 2016

PEMBEKAL KARPET PEJABAT BERCORAK DI PUTRAJAYA


Pembekal karpet pejabat murah tapi tebal dan berkualiti..Ketahanan jaminan 5tahun. Ketebalan karpet +-5mm boleh dipasang menggunakan gam atau underlay (span) atau rubber uderlayer

Didatangkan dengan 16 warna berbeza, menjadikan karpet pejabat murah ini menjadi pilihan utama para pelanggan kami..

Hubungi kami sekarang 0193800890 atau 0196359772 atau email dstrikesolution@gmail.com

Monday, January 25, 2016

PEMASANGAN KARPET DI DINDING | KARPET KUNING DI RAJA

Bertabahlah team #dstrikesolution siapkan pemasangan karpet di dinding.

Memang agak rumit dan perlukan ketelitian. 

Terima kasih our VIP client yg percaya kepada team #dstrikesolution. Memang nampak sangat exclusive ruangan ni.

Teringat pulak kat karpet kuning walkway masa#sukurwaniweddingday
Mungkin warna kuning dah mula trending ehhh hehehe.

#dstrikesolution
#sukuribrahim



Kepakaran kami adalah membekal dan memasang karpet untuk pejabat, masjid, surau dan sebarang ruang yg anda ingin kan dengan tenaga mahir yang berpengalaman.

Karpet ruang kecil, karpet surau kecil, karpet bilik kecil dan karpet rumah kecil pun kami boleh buat.
Pemasangan karpet boleh di buat di Johor, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Perak, Pulau Pinang dan 
Sebarang pertanyaan tentang D Strike Solution dan boleh terus menghubungi kami melalui 

email dstrikesolution@gmail.com, 
call/ whatsapp 0193800890, 
fax 0389580890

Thursday, January 21, 2016

PEMASANGAN KARPET SURAU DI BANGI

D Strike Solution pasti menampilkan pilihan corak-corak karpet surau dan karpet masjid berbeza
berbanding syarikat-syarikat di luar.

Pemasangan karpet surau ini bukan sahaja boleh dibuat di surau pejabat, bangunan surau dan bangunan masjid itu sendiri, malahan ada permintaan tuan rumah yang memanggil kami untuk memasang karpet surau bersaf ini di rumah mereka untuk dijadikan surau kecil.

Kepakaran syarikat D Strike Solution ialah membekal dan memasang karpet surau dan karpet masjid serta memberi ruang dan peluang kepada pelanggan kami memilih 1001 corak serta bajet yang mereka inginkan.

Sesuai dengan tema kami, "Kepuasan pelanggan keutamaan kami", syarikat kami 
menyediakan tenaga mahir dalam melakukan pemasangan karpet surau.

Paling penting syarikat dan pekerja2 kami semuanya beragama Islam sesuai dengan kerja
yang kami lakukan dalam membekal dan memasang karpet surau dan masjid yang memang sesuai dilakukan oleh orang Islam sahaja



Alamat Pejabat

PUTRAWALK
(berhadapan Jusco Taman Equine)
JALAN PP25, TAMAN PINGGIRAN PUTRA
43300 SERI KEMBANGAN, SELANGOR
TEL. NO.:

 019-3800890 – SUKUR /
019-6359772 – SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com

Wednesday, January 20, 2016

Pembekal Karpet Pejabat Murah


MEMBEKAL DAN MEMASANG CARPET



"SUPPLY AND INSTALL CARPET"

kami memasang apa jua karpet dan dimana jua anda mahukan. Tidak kira di pejabat, surau atau masjid, rumah, gimnasium, dan apa jua event berkaitan..


pelbagai pilihan karpet yang moden dan terkini sesuai dengan citarasa anda. 

pilihan karpet mengikut corak dan ketebalan bersesuaian dengan bajet yang anda mahukan

carpet roll and carpet tiles, carpet loop piles, carpet cut piles, carpet woven, carpet needle punch, carpet dorga..





membekal carpet semurah RM 1.50 sahaja!!!

bandingkan harga kami

Alamat Pejabat

PUTRAWALK
(berhadapan Jusco Taman Equine)
JALAN PP25, TAMAN PINGGIRAN PUTRA
43300 SERI KEMBANGAN, SELANGOR

 019-3800890 – SUKUR /
019-6359772 – SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com

Sunday, November 29, 2015

PEMBEKAL KARPET SURAU TERKINI DARI KILANG


Kepakaran kami adalah membekal dan memasang karpet surau dan karpet masjid.
Pilihan karpet yang pelbagai dan terkini mengikut citarasadan bajet pelanggan kami.

Kami pembekal 100% bumiputra beragama Islam yang memang sesuai dalam mengendalikan
karpet surau dan karpet masjid.

Alamat Pejabat

PUTRAWALK
(berhadapan Jusco Taman Equine)
JALAN PP25, TAMAN PINGGIRAN PUTRA
43300 SERI KEMBANGAN, SELANGOR

 019-3800890 – SUKUR /
019-6359772 – SYAZWANI

FAX NO.: +603-89580890
EMAIL: dstrikesolution@gmail.com